It is currently Sun May 28, 2023 7:50 am


All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Operation Rat Trap (CANCELLED)
PostPosted: Sun Aug 02, 2015 10:40 pm 
User avatar

Joined: Mon Apr 18, 2011 10:14 am
Posts: 539
Location: Sjælland
Hold (Team): OPFOR - OПФОР
OPERATION RAT TRAP

Velkommen til den Tarkasiske Union - et kludetæppe af mindre provinser og folkeslag, blandt andet; slaviske, kaukasiske og tyrkisktalende tatarer.
I kølvandet på den økonomiske krise er den Tarkasiske Unionsbank gået fallit. Lønninger til offentligeansatte er udeblevet efterfulgt af strejker og demonstrationer. Unionen hænger sammen i tynde tråde da ultra-nationalistiske grupper har vejret morgenluft og udnyttet situationen til, at udråbe større områder, som selvstændige republikker efterfulgt af tvangsdeporteringer, vilkårlige anholdelser og konfiskering af Unionens ejendom.
Unionshæren er, som alt andet i disse dage, også i opløsning. Soldaterne har i nogle tilfælde ikke fået løn i månedsvis, kaserner og våbendepoter i områder med uro er blevet besat og beslaglagt. Flere soldater er blevet taget til fange, andre er deserteret eller har tilsluttet sig de nationalistiske grupper.
Disse grupper er en stor blanding af forskelligt personel; mange var før civilister uden nogen erfaring med våben og krigsførelse, andre har tidligere aftjent en kortere værnepligt i Unionshæren. I enkelte dele hærger De Sorte Brigader. De Sorte Brigader er næsten alle tidligere militær eller sikkerhedsfolk fra provinsen Lovatsk. De bærer alle sorte pandebånd, armbind og lignende. Brigadens leder er tidligere politiker og Generalmajor fra Unionshæren, Vlasto Badsic. Med hjælp fra hans personlige hær har han deporteret civile fra områder i Lovatsk, inddraget civile hjem, beslaglagt militær materiale og udråbt Lovatsk som en suveræn stat. Unionshærens soldater, som har befundet sig i Lovatsk er enten flygtet, tilsluttet sig De Sorte Brigader, eller er forsvundet.
For fire uger siden begyndte historier om Brigadernes grusomheder at cirkulere i verdenspressen. Tilfældige nedskydninger og tortur af politiske modstandere og personer loyale mod Unionen er hverdagskost i Lovatsk. Der er konstant mangel på levnedsmidler i området og Brigaderne beslaglægger alt de kan komme i nærheden af.

Den Tarkasiske Union har officielt bedt verdenssamfundet om hjælp og erkender, at den smuldrende Unionshær kæmper mod overmagten. Ledende NATO lande har besluttet, at sende et mindre korps af professionelle soldater fra flere lande, samt læger og nødhjælp.
NRF's (NATO Reaction Force) opgave er, at støtte de lokale enheder fra Unionshæren.
Foretage patruljering i et grænseområde op til Lovatsk hvor der har været svære sammenstød imellem Unionshæren og oprørstyrker. NRF skal afholde disse fra, at erobre området og krydse ind over grænsen til naboprovinserne. Bevogte strategiske punkter og, om muligt, nedkæmpe og erobre fjendtlige lejre, våbendepoter, og kommunikationsudstyr.
Indsættelsesområdet er Jûdesta skoven på grænsen til Lovatsk. NRF skal tilgå og aflaste en lokal Unionsenhed på dennes patruljebase - FOB Porcupine.


Bevæbning og fremtoning:
Image
NRF: NATO-våben med NATO-camouflage uniformer (ingen ørkencamo – multicam/MTP er ikke ørken camo). Alle på jeres hold skal som minimum stille i éns sløret buks og jakke. Det vil være påbudt for alle tropper, at bære hjelm uden for FOB – Faktionslederen kan i enkelte tilfælde give dispensation for denne regl, under særlige omstændigheder eller hvis taktiske fordele kan opnås ved ikke, at bære hjelm.
Der vil være fast BSO med vand, men det kan også være muligt for dit hold, at få tildelt længere missioner som vil indebærer, at i selv skal bære alt jeres udstyr noget af tiden.

Allierede:
Image
Den Tarkasiske Unionshær: Er iklædt digital flora camouflageuniformer og bevæbnet med AK74 og AKM varianter. Unionshæren består fortrinsvis af værnepligtige, men opretholder også andre, professionelle og eliteenheder. Kampmoralen og effektiviteten hos Unionshæren anses i øjeblikket for lav. I området ved Jûdesta-skoven er der indsat en enhed, som i teorien, er af bataljons størrelse og motoriseret. Som nævnt ovenfor er mange soldater deserteret, desuden er mange såret, døde, eller afkræftet efter måneders indsættelse med hårde kampe.

Fjender:
Image
Det overordnede fjendebillede i området kan deles ind i to kategorier. Den første indholder flere mindre og større grupper, som kæmper efter hver deres dagsorden. Nogle kæmper for national selvstændighed eller politisk omvæltning, andre fordi de mener, at de som etnisk eller national gruppe er blevet negligeret af den centrale Unionsregering. Ikke alle grupper ønsker direkte selvstændighed, nogle ønsker blot at tilrane sig magt og dominans, som kan komme dem til gode, når der skal forhandles fred med regeringen.
Disse gruppers kampeffektivitet og erfaring er meget svingende, men overordnet set vurderes den som lav til middelmådig. Deres udrustning er en blanding af civilt og uniformsgenstande i mange forskellige camouflagemønstre – også udstyr fra Unionshæren. Er bevæbnet med lette håndvåben som er erobret, stjålet eller købt på det sorte marked.
Den anden er De Sorte Brigader i og omkring provinsen Lovatsk. Lovatsk er den folkerigeste provins i Unionen, og Brigadernes popularitet er i nogle områder stor. Ikke alle Lovakker støtter Vlasto Badsic og hans hær. De Unions-loyale Lovakkere flygter i stort antal til andre provinser eller områder, som kontrolleres af Unionshæren. Dem der ikke flygter bliver fængslet, dræbt eller forsvinder. Brigaderne er, modsat andre oprørsgrupper, godt udrustet, har erfarne ledere og en militærlignede struktur. Soldaterne fra De Sorte Brigader har, foruden lette håndvåben, skulderbårne AT-våben, radarudstyr, enkelte kampkøretøjer og i visse tilfælde avanceret overvågningsudstyr i form af droner. Balistiske hjelme og veste bliver ofte anvendt af Brigade-folk, samt flere forskellige camouflage og uniforms typer iblandet civilt tøj og flertallet bære sorte armbind og/eller pandebånd, som adskiller dem fra andre grupper og Unionshæren. Anvender ofte slagordene ''Republika Lovatska'' som kampråb og graffitti. Efterretninger fra Unionshæren fastslår, at Brigaderne har været aktive i området, omend antallet af tropper er ukendt. Samme efterretninger foreslår, at Brigaderne i området er anført af Vlasto Badsics partifælle og tidligere kollega i Unionshæren, Ratko Petaria.

PRAKTISK:
Datoen er indtil videre ikke 100% sikker, men vi forventer, at kunne få terrænnet i starten af November.

For NRF vil dette fungere fuldstændig som et almindeligt milsim.

Oprørsstyrkerne og Unionshæren vil udelukkende fungere som en moment-styrke. Dette indebære altså, at man ikke skal forvente et normalt milsim. Der vil i langt højere grad blive vægtet andre ting, end opgaveløsning, skydning, osv osv. Som moment er ens primære opgave mest af alt, at bidrage positivt til, at NRF får en fed oplevelse. På grund af disse omstændigheder vil det ikke koste noget for moment-styrken at deltage. Er man interesseret i, at være en del af moment-styrken kan man sende mig en PM.

Alt skydning med støttevåben foregår fra en fast/støttende skydestilling. Dvs, at du ikke kan gå, løbe, kravle i mens at våbnet betjenes.

Det vil være et semi-only spil.

Tilmelding og pris tilgår (NRF).
Tilmelding som moment - skriv mig en PM.

_________________
Поехали!
Я боролся с восстанием - OPC 2012
Islamic all-stars 2013


Last edited by SchlagtSieTot on Mon Mar 14, 2016 10:04 am, edited 8 times in total.

Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 15)
PostPosted: Sun Aug 02, 2015 10:42 pm 
User avatar

Joined: Mon Apr 18, 2011 10:14 am
Posts: 539
Location: Sjælland
Hold (Team): OPFOR - OПФОР
Image
''Solen er forsvundet bag bakketoppen forude, og tilbage er kun det dybe, orange skær, der breder sig over himlen. 'Himlen står i flammer' tænker du, og hiver en fugtig cigaret op af en krøllet pakke.
Du inhalerer røgen dybt ned i lungerne og forsøger, at samle dine tanker om det forestående angreb. Det har taget flere uger for dig og din enhed at kæmpe jer frem til bakken, og i nat skal det endelige angreb sættes ind. Unionshæren venter på toppen, i klargjorte stillinger med maskingeværer og granater. De er omringet. Seks kampkøretøjer prøvede at komme dem til undsætning for to dage siden, men et veltilrettelagt baghold slukkede deres eneste håb for, at blive undsat. Tilbage er kun seks store, forvredne og sorte stålkister. To af dem brændte helt til i morges.
Til venstre for dig sidder to af dine kammerater. Den ene lader et magasin op med rytmiske ''klik''-lyde hver gang en patron bliver skubbet på plads, den anden stirre tomt og udtryksløst frem for sig. I har kendt hinanden længe. I voksede op i samme landsby, gik i skole sammen og har tjent i Unionshæren sammen. De ser meget ældre ud end dengang for halvandet år siden da i trådte op på den lokale kaserne, unge og uvidende om den skæbne livet havde gemt til jer. Med øjnene lukkede prøver du, at forestille dig hvordan din landsby så ud dengang. Hvordan markerne stod gule om sommeren og bølgede i vinden, og hvordan den gamle kirke havde stået, lys og prægtig i midten af landsbyen, inden den blev bombet og udbrændte.
Krigen vendte op og ned på det hele. Fra kasernen ringede du hjem til din mor. Hun græd og fortalte, at fars pension ikke var blevet betalt i flere måneder. Sammen med nogle andre havde han dag efter dag, uge efter uge, stået i kø i mange timer foran Unionskontoret nede ved siden af posthuset, men hver dag fik de samme svar - ingen penge. En dag da far kom der ned havde nogen brændt Unionskontoret. I nabobyen havde en stor forsamling af mennesker stormet deres kontor, tømt det for værdi og banket de ansatte så en af dem var havnet i koma. Politiet havde ikke fået løn i to måneder og nægtede at udfører deres arbejde. Hæren blev sat ind, også hjemme i landsbyen, men efterhånden blev soldaterne også så frustreret over den manglende betaling, at flere af dem bare rejste hjem, eller nægtede at forlade deres kaserne. Andre enheder blev sendt ud for, at anholde dem, der nægtede at følge ordre, og flere steder kom det til skudvekslinger og intense kampe.
En gruppe af politikere, politi og militærfolk var efterhånden blevet så utilfredse at de udråbte provinsen til en selvstændig republik. De tog rundt til landsbyerne og uddelte medicin, ris og kartofler som de havde konfiskeret fra hærens kaserner og lovede, at unge mænd fra Lovatsk ikke længere skulle sættes ind i mod deres egne folk, eller kæmpe for udenlandske politikeres dagsorden. Vores enhed var udstationeret i en af Unionens andre provinser, men stort set alle de menige fra Lovatsk deserterede i de kommende uger og vente hjem igen. Hjem for at kæmpe - for mor, for far og for republikken.
Du åbner øjnene. De er deroppe på bakketoppen. I klargjorte stillinger med maskingeværer og granater. 'Ved de mon, at de skal dø i nat?' tænker du.
I morgen er det et nyt daggry - hvor republikkens fane skal veje over bakkens top.''

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du at spille som moment?
Her er lidt praktisk info:
Som moment vil du veksle imellem flere roller - nogle skal være civile noget af tiden, andre skal være Unionssoldat - alle skal være oprøre/brigade folk.

Som civil skal du have civilt tøj på, altså intet kamouflage tøj - i denne rolle er rollespillet i højsædet.

Som Unionssoldat skal du have en fuld uniform i digital flora. Samme sløring bliver også brugt af de oprørerne/brigaderne, så har du noget i digital flora, så anbefaler jeg helt klart, at du tager det med. Du behøver ikke have digital flora for, at deltage, men det hjælper.

Oprørerne er dårligere udrustet og trænet end både Unionshæren og Brigaderne. De har ikke hjelme og fragveste og kan fint portrætteres i helt civilt tøj eller med kamouflage. Når du skal være oprøre kan det være, at du får besked på, at lægge dit rig af, så du kun har nogle magasiner i lommerne, eller at du i perioder vil have en begrænsning på, hvor mange magasiner du må have på dig.
Image
Image
Image

De Sorte Brigader må slæbe på så meget ammo som de kan og må også bære hjelm og vest. De Sorte Brigader optræder både i civilt, med kamouflage og med fuld uniform - gerne digi flora!! De kan således ligne både Unionshæren og oprørerne men adskiller sig ved, at have sorte stykker stof bundet rundt om eks. overarmen, hovedet eller løbet på geværet - alle momenter skal medbringe sorte stykker stof til dette formål.
Image
Image
Image

Både oprørerne og brigaderne må bruger M4/M16 og andre vestlige våben, men disse skal være helt strippet for lygter, laser, PEQ, sigtemidler og andet ekstra udstyr. Hvis dit gevær har en RIS front så kan det godt gå an, men plastik magpull møbler og lignende går altså ikke. Send mig gerne et billede først så vi kan få godkendt eventuelle våben på forhånd.
Image
Image

Angående beklædning, så er dyre softshells og fancy out-door kluns no go. Prøv at tænk og lev dig ind i rollen - hvad har en fattig oprører til rådighed?

Der vil selvfølgelig være andre omstændigheder og særlige vilkår som gælder for momenter, men af hensyn til spillet kan alting ikke skrives her.

_________________
Поехали!
Я боролся с восстанием - OPC 2012
Islamic all-stars 2013


Last edited by SchlagtSieTot on Thu Sep 17, 2015 9:06 am, edited 4 times in total.

Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Sun Aug 02, 2015 11:01 pm 
User avatar

Joined: Fri Nov 06, 2009 6:28 pm
Posts: 437
Hold (Team): RAW
Lyder fedt:-)


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Mon Aug 03, 2015 12:05 am 

Joined: Sun Nov 08, 2009 10:40 am
Posts: 548
Location: Udlandet
Hold (Team): SOE
Vi er klar!

_________________
K. Mikkelsen

SOE-Airsoft.dk


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Mon Aug 03, 2015 3:16 pm 
User avatar

Joined: Mon Mar 31, 2014 10:45 pm
Posts: 5
Hold (Team): Løsgænger
Fedt, jeg burde have fået min AK til den tid :D


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Mon Aug 03, 2015 4:12 pm 
User avatar

Joined: Mon Apr 18, 2011 10:14 am
Posts: 539
Location: Sjælland
Hold (Team): OPFOR - OПФОР
Lige for en god ordens skyld, så oprørsgrupperne ikke tvunget til, at bruge AK'ere. ;)
Ejer man ikke en AK kan man altså stadig være med som moment. Det bør selvfølgelig ikke være en super tacticool skyder med en masse gejl på.

_________________
Поехали!
Я боролся с восстанием - OPC 2012
Islamic all-stars 2013


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Mon Aug 03, 2015 5:34 pm 
User avatar

Joined: Mon Mar 31, 2014 10:45 pm
Posts: 5
Hold (Team): Løsgænger
Vil nu foretrække unions hæren :P

Tror godt du kan satse på mig plus en eller to ekstra ;)


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Wed Aug 19, 2015 11:20 am 
User avatar

Joined: Thu Feb 12, 2015 9:39 am
Posts: 14
Hold (Team): KSO
Wer are interested ;).

Regards,

-Kommando Spezielle Operationen-

_________________
www.kdospezop.org


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Wed Aug 19, 2015 8:57 pm 
User avatar

Joined: Mon Apr 18, 2011 10:14 am
Posts: 539
Location: Sjælland
Hold (Team): OPFOR - OПФОР
Hello Zobel! KSO sind herzlich eingeladen dieses Event/diese Veranstaltung zu besuchen.
Schau regelmäßig hier vorbei um zu erfahren, wann die Registrierung eröffnet/beginnt. Wir müssen unter Umständen eine Teilnahmebeschränkung einführen falls die Anzahl derer, welche als NATO Spieler teilnehmen möchten, zu hoch ist.
Möchtest du eine kleine Zusammenfassung des Scenarios auf english oder deutsch?

_________________
Поехали!
Я боролся с восстанием - OPC 2012
Islamic all-stars 2013


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Thu Aug 20, 2015 4:57 pm 
User avatar

Joined: Thu Feb 12, 2015 9:39 am
Posts: 14
Hold (Team): KSO
Hallo,

Vielen dank für die Antwort. Ich habe das Szenario schon mit Google übersetzt. Wir würden mit 5 Mann kommen und auf NATO Seite auftreten wollen.

Beste Grüße

_________________
www.kdospezop.org


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Wed Sep 02, 2015 11:50 pm 

Joined: Mon Jun 22, 2015 11:39 pm
Posts: 9
Hold (Team): Kronjyllands Hardball Gruppe
Team KHG melder klart med 4-6 mand :)


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Thu Sep 10, 2015 11:54 am 
User avatar

Joined: Fri Jan 22, 2010 2:38 pm
Posts: 107
Hold (Team): Reconnaissance Element Fenris
Vil gerne deltage, men jeg formoder min arbejdsbydre med opgaver på uni er ret høj lige der.
Gør mit bedste for at komme.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Fri Sep 11, 2015 7:11 am 
User avatar

Joined: Wed Oct 03, 2012 1:54 pm
Posts: 48
Hold (Team): FTF
Afventer stadig svar på TN hav tålmodighed det er midt i jagt sæsonen


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Wed Sep 16, 2015 11:44 pm 
User avatar

Joined: Mon Apr 18, 2011 10:14 am
Posts: 539
Location: Sjælland
Hold (Team): OPFOR - OПФОР
Bing - lille opdatering.

_________________
Поехали!
Я боролся с восстанием - OPC 2012
Islamic all-stars 2013


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Mon Sep 28, 2015 11:23 am 
User avatar

Joined: Wed Sep 09, 2015 6:12 pm
Posts: 9
Hold (Team): RedЯagnarök
Vi er totalt klar på mere skov sjov i Jyderup! :)


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (Jyderup, November 2015)
PostPosted: Mon Sep 28, 2015 12:17 pm 
User avatar

Joined: Mon Apr 18, 2011 10:14 am
Posts: 539
Location: Sjælland
Hold (Team): OPFOR - OПФОР
We are still awaiting the owners confirm of date. As soon as we have it we will open up registration.
The confirmation should be at hand this week or the next.
Please have patience.

_________________
Поехали!
Я боролся с восстанием - OPC 2012
Islamic all-stars 2013


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (UDSAT)
PostPosted: Mon Oct 05, 2015 10:46 pm 
User avatar

Joined: Mon Apr 18, 2011 10:14 am
Posts: 539
Location: Sjælland
Hold (Team): OPFOR - OПФОР
The owner has decided to lent out the terrain for hunting until February 2016. That's unfortunate, but there's nothing we can do. The hunters pay a lot more then we do, and we simply can't match what they are willing to spend for hunting rights.

_________________
Поехали!
Я боролся с восстанием - OPC 2012
Islamic all-stars 2013


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (UDSAT)
PostPosted: Tue Oct 06, 2015 2:12 am 

Joined: Sun Nov 08, 2009 10:40 am
Posts: 548
Location: Udlandet
Hold (Team): SOE
Er der ikke et andet terræn i kan leje?

_________________
K. Mikkelsen

SOE-Airsoft.dk


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (UDSAT)
PostPosted: Tue Oct 06, 2015 8:16 am 
User avatar

Joined: Mon Apr 18, 2011 10:14 am
Posts: 539
Location: Sjælland
Hold (Team): OPFOR - OПФОР
Efter hvad jeg har hørt, så skulle det lille terræn i Oksbøl vist være ledigt. Er det M02 det hedder eller sådan noget?
Jeg er pt lidt tilbageholdende med den tanke. Ingen af os kender det specielt godt og vi kan desværre ikke bare kører fra Sjælland til Oksbøl i ny og næ for, at gå rundt og planlægge osv. Der er en del praktiske udfordringer forbundet med, at skulle flytte det til den anden ende af landet. Ikke mindst på grund af, at vi rent faktisk har en drejebog for scenarier m.v og mange af dem er jo lavet netop på baggrund af hvordan Jyderup er udformet.

Kort sagt, så skal vi overveje, om vi vil flytte, og så kan den samlede oplevelse vi gerne vil have, at spillet skal give måske lide under det. Eller vi kan vente og gennemføre det, som vi har planlagt.

_________________
Поехали!
Я боролся с восстанием - OPC 2012
Islamic all-stars 2013


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Rat Trap (UDSAT)
PostPosted: Tue Oct 06, 2015 2:02 pm 

Joined: Sun Nov 08, 2009 10:40 am
Posts: 548
Location: Udlandet
Hold (Team): SOE
Måske i er interesseret i at arrangere et andet spil i Oksbøl den dato så? :D

Ville være fucking nice! Dælme lang tid at vente til feb :(

_________________
K. Mikkelsen

SOE-Airsoft.dk


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net