It is currently Thu Mar 04, 2021 4:45 pm


All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Operation Guarding Eagles
PostPosted: Tue Sep 12, 2017 1:01 pm 

Joined: Fri Jul 04, 2014 9:34 pm
Posts: 8
Location: Bjerre, Horsens
Hold (Team): TF Chapa
ÅRETS SIDSTE MILSIM!


D. 3 - 5 november.

Datoen er bekræftet. Vi venter blot på at få tilsendt kontrakten. Begivenhed og tilmelding oprettes snarest.

STORYLINE

Operation Roaring Bears:
Valget af Donald Trump, som USA’s præsident har skabt uroligheder internt i NATO-landene. I løbet af de to år med Trump som amerikansk præsident, er de Østeuropæiske lande blevet udsat for politisk og militært pres fra Rusland. Med NATO-landenes manglende evne til at indfri Trumps krav om, at 2 pct. af NATO-landenes BNP skal gå til deres militær, har Rusland udnyttet USA’s isolationistiske udenrigspolitik til at presse specielt Estland, hvor ca. 25 pct. af befolkningen er russere, hvilket har været et incitament for Vladimir Putin om at øge den militære tilstedeværelse langs grænsen til Estland.
Amerikanske efterretningstjenester har nu erfaret fra estiske myndigheder, at lignende russiske små-grupperinger med skarpladte våben er blevet set langs grænsen til Rusland. Dette har fået USA og andre NATO-lande til at holde et skarpt øje med Rusland og dets grænser til de mindre Østeuropæiske lande.

Operation Guarding Eagles:
Under den amerikansk styrede “OP. Roaring Bears” opstod der kommunikationsproblemer som forårsagede skudvekslinger mellem russiske og NATO-tropper. Dette har ført til store politiske spændinger mellem landene, hvorpå officererne som kommanderede over tropperne nu stilles for en krigsret.
Efter sammenstød i Estland har urolighederne nu bredt sig til Hviderusland. Størstedelen af den hviderussiske befolkning i Viciebsk, som ligger i det østlige Hviderusland, vil hellere have en større tilknytning til Putins Rusland. Det prorussiske flertal i regionen har nu grebet til våben og har nu gradvist dag efter dag fået overtaget magten i Viciebsk.
I den forbindelse har Polen som led af NATO sendt fredsbevarende styrker til den østlige del af Hviderusland for kunne sikre den pro-vestlige befolkning.
De prorussiske separatister så dette som et imperialistisk træk fra Vesten, hvilket resulterede i at polske styrker kom under voldsom beskydning og dræbte hver eneste polsk soldat. Dette så USA, som et incitament for at bryde militært ind i konflikten. Putins modsvar lyder på yderligere oprustning af Ruslands militære tilstedeværelse og bånd knyttes tættere til de hviderussiske separatister.
For at de prorussiske separatisters bånd skal knyttes tættere til Rusland er det først og fremmest vigtigt for dem, at forsyningslinjerne er intakte. Hovedvejen “P112” er en lang vej, som fungerer som den primære forsyningslinje for separatisterne, hvis de skal have nogen som helst forhåbning om støtte fra Rusland.

Opslaget opdateres løbende.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Operation Guarding Eagles
PostPosted: Wed Sep 27, 2017 12:23 pm 

Joined: Fri Jul 04, 2014 9:34 pm
Posts: 8
Location: Bjerre, Horsens
Hold (Team): TF Chapa
TILMELDING ER ÅBEN!

https://docs.google.com/document/d/1Sak ... xIno/edit#

Vi glæder os til at se jer derude!


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net