It is currently Tue Jun 25, 2019 5:48 am


All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: PMC/Seal-Style hold under opstart søger folk.
PostPosted: Sun Jun 10, 2018 1:05 am 

Joined: Sat Jun 09, 2018 11:39 pm
Posts: 1
Hold (Team): (PMC In produciton
Vi er en håndfuld grønne "Milsimmere" dog alle med militær baggrund og flere som stadig gør tjeneste. Fleste af os er fra midtjylland, dog kommer vi nok til at spille diverse milsims både i Danmark men nok også udenlands (Håber på at kan deltage i nogle af de amerikanske Milsim-wests). Holdet vil vidt muligt gøre alt for at opretteholde taktiske rammer, i form af formationer og det kampeksercits som nu vil give mening. Der vil desuden blive sat en smule krav til din fysiske form, de fleste af os går meget op i højderne når der skal straffes jern, løbes forhindringsbane, eller deltage I Nordic race, den sande "Adrenaline junkie-Marine" Spirit er rimelig høj med de fleste af os (En pæn måde at kalde os drengerøve på).

Forhåbentlige møder og sammenkomster angående øvelse til diverse CQB, reaktioner overfor føling, og ikke mindst at få opbygget noget kampånd sammen, med henblik på at skabe en god kampånd (Boldspil, Crossfit, Styrketræning, Indtagelse af syrlige drops og Bamselademader og hvad ellers der skal til for at styrke sammenholdet).


Vi er ved at opsætte en gruppe/hold baseret på PMC's dog med baggrunds tema i form af "Navy seal" Opsætning af kits og funktioner. ( havde vi en baggrunds historie for PMC-holdet ville vi nok have været eks Seals. Dette træder i kraft i form af vores udrustning og opsætning)

Vi kører med OD camouflage (Olive Drab/Ranger green), og plate-carrier og fasthelmet opsætnings system med fokus på enkeltmandens givende funktion. vi kører med AR's alt fra m4- til MCX, til klassiske M16 af de mere moderne modeller.

Funktionerne er som følger-
-Rifleman/Medic
-Sandmand/Medic
-Rifleman/spotter(Bravo)
-Sniper/Spotter
-LMG/Supportcarrier
-LMG/Supportcarrier
-Rifleman/Scout
-Rifleman/scout
-Rifleman/Supportcarrier (GF)
-Rifleman/Supportcarrier
("Every marine is a Rifleman first, any function other than that is secondary!")

Holdet er en egentlig "Rekoniserings gruppe" dog er denne "Funktion" Sekundær til infanterist bruget, og forholdet overfor gennembrydning af fjendens-linjer.

Det skal dog siges at vi starter stille og roligt ud og sørge for alle mand er helt færdig udrustet, og har diverse pouches og Våben der skal bruges (Håndgranater, flashbangs, smokes, plads til det nævnte, Regner først med egentlig "Milsim" deltagelse til September- Mindre spil og forsamlinger op til da)

Da vi stadigt er nye er vi igang med at få fat i patches med eget logo, dog er vi stadigt lidt ubestemte herinde for, men vi har diverse fede navne og logoer ved hånden. Dette betyder også at det eneste sat i "Sten" nok er camouflagen (dog skal manglende "Overall" Camo ikke afholde en fra af være en del af holdet), og AR våben systemet(M4's, M16's, Scar's, ACR's, MCX's, ICS's). Da ikke alting er fastslået, håber vi at ansøgere forhåbentlig med mere Milsim erfaring, eller uden nogen erfaring overhovedet bringer nogle gode ideer til gruppen.

"Front Towards enemy."-Break-break update!

Som det ligger lige nu Kører vi med Navnet "Spartan-Zero-Four"

Nickname opdeling forbliver en hemmelighed til eventuelt søgende medlemmer dog vil der være mulighed for at benytte sit eget, hvis "Themed" Bag vores ikke rammer plet. Yderligere opdateringer følger.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: PMC/Seal-Style hold under opstart søger folk.
PostPosted: Wed Jun 13, 2018 2:28 pm 
User avatar

Joined: Mon Apr 18, 2011 10:14 am
Posts: 539
Location: Sjælland
Hold (Team): OPFOR - OПФОР
Har i tænkt over, at det langt fra er alle spil der lægger op til PMC outfit? Jeg vil hvert fald anbefale jer, at have en fuld camouflage uniform også. Så er i næsten garanteret at kunne deltage hver gang.

_________________
Поехали!
Я боролся с восстанием - OPC 2012
Islamic all-stars 2013


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: PMC/Seal-Style hold under opstart søger folk.
PostPosted: Thu Jul 05, 2018 11:38 pm 

Joined: Thu Jul 05, 2018 11:32 pm
Posts: 2
Har du mere info til mulige interesserede? Har i nogle bestemte krav?


~ Speedy


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net